Inloggen

Heb je nog geen account? Registreer dan hier

Wachtwoord vergeten?

Registreer je gratis

Je wachtwoord wordt automatisch aangemaakt en verzonden naar jouw e-mailadres.

Vacatures logopedie

Op zoek naar een nieuwe job of vacature in de logopedische sector? Je bent pas afgestudeerd in de logopedie of je bent al jaren actief in de sector en je zoekt naar een nieuwe uitdaging? Jouw team heeft versterking nodig en je wil een vacature plaatsen? Dan ben je helemaal aan het juiste adres, want hier vind je alle vacatures voor logopedisten zowel voor in het onderwijs, in ziekenhuizen en voor in groepspraktijken, Dit kan in loondienst zijn, of op zelfstandige basis.

Logopedie vacatures per provincie

De vraag naar logopedisten is de laatste jaren enorm gegroeid, bekijk daarom welke vacatures er in jouw provincie beschikbaar zijn. Er zijn tal van vacatures beschikbaar voor; kinderen & jeugd, maar ook voor volwassen patiënten.

Vind vacatures voor logopedisten in de:

Als logopedist heb je een breed scala aan specialisaties waarin je kan verdiepen of reeds gespecialiseerd bent. De werkgevers die vacatures plaatsen voor logopedisten zijn veelal op zoek naar specialisaties in:

  • Articulatie- en spraakstoornissen
  • Taalstoornissen of taalontwikkelingsstoornissen
  • Leerproblemen en leerstoornissen
  • Myofunctionele stoornissen
  • Stotteren
  • Stemstoornissen

Hoe werk vinden als logopedist?
Ben je net afgestudeerd of wil je graag een nieuwe job vinden als logopedist? Dan vind je via Psyjobs gemakkelijk de juiste job in de logopedie. Je kan gratis jouw CV opladen, zo kunnen werkgevers jou vinden en contact met je opnemen. Je kan ook zelf gratis reageren op de verschillende jobaanbiedingen voor logopedisten op onze website. Stel een job alert in, en ontvang jobaanbiedingen die jou interesseren in je mailbox.

Vacature plaatsen voor logopedisten
Jouw team of organisatie wilt uitbreiden of heeft versterking nodig? Plaats op een gemakkelijke, betrouwbare, en vooral ook betaalbare manier jouw vacature voor een logopedist online. Wil je graag een logopedist die lid is van de VVL? Vermeld dit dan in de job omschrijving. Met de juiste omschrijving van jouw vacature kom je al een heel eind verder. Wist je trouwens dat wij jou helpen bij het online plaatsen van jouw vacature voor een logopedist? Contacteer ons hiervoor.