Inloggen

Heb je nog geen account? Registreer dan hier

Wachtwoord vergeten?

Registreer je gratis

Je wachtwoord wordt automatisch aangemaakt en verzonden naar jouw e-mailadres.

Vacatures Psychologen

Zoek je een vacature als klinisch psycholoog M/V/X? Je bent pas afgestudeerd als psycholoog of je bent nog in opleiding, je bent al jaren actief in de sector of je wilt wat extra uren als freelancer in een groepspraktijk invullen? Dan is het invullen van jouw CV in onze database een must. Vele duizenden gebruikers gingen jou al voor en vonden zo de perfecte job als klinisch psycholoog of psychotherapeuten.

Vacatures voor psychologen per provincie.
Wil je weten of er in jouw favoriete provincie vacatures zijn voor de functie als psycholoog? In onderstaande provincies vind je vacatures in de psychosociale sector voor groepspraktijken, scholen of onderwijs, de overheid, ziekenhuizen of andere locaties.
Vind vacatures voor psychologen in de: Vacature psycholoog

Als psycholoog kan je in vele niche’s te werk gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld psychologen nodig voor kinderen en jongeren of eerder voor volwassenen, in de geestelijke gezondheidszorg of gewoon een klinisch psycholoog, gedragstherapeut die deel uitmaakt van een groot bedrijf of organisatie.

Hoe werk vinden als psycholoog?
Via Psyjobs kan je gemakkelijk vacatures als psycholoog vinden. Je kan door de verschillende jobs als psycholoog bladeren of je kan gratis jouw CV opladen. Hierdoor wordt solliciteren op onze vacatures weer een stuk makkelijker. Stel gemakkelijk een “vacature alert” in om op de hoogte te blijven van de laatste vacatures. En dat alles zelfs volkomen gratis! Een CV opladen is niet verplicht wij beschikken ook over andere mogelijkheden om op vacatures te reageren.

Vacature voor psycholoog plaatsen
Je wilt jouw team of organisatie versterken met iemand die ervaring heeft in de klinische psychologie? Je zoekt bijvoorbeeld een psycholoog die zich aangesloten heeft bij de beroepsfederatie voor BFP-FBP? Je wil ook graag resultaat voor jouw vacature en dat tegen zéér betaalbare prijzen? Dan is een vacature online plaatsen via Psyjobs een must!

Je vind hier vacatures voor: Klinisch psycholoog, therapeuten, coaches, psychiatrie, …


Vacatures in jouw buurt of regio


De nr.1 van België


Service voor werkgevers

Wat onze gebruikers zeggen 😍